Kunstleasing

Kunstleasing is een formule waarbij kunstwerken geleased worden, vergelijkbaar met het leasen van een wagen of een machine. Daardoor wordt aan bedrijven, zelfstandige ondernemers en vrije beroepen de mogelijkheid geboden om op een budget- en fiscaal vriendelijke manier kunst te integreren op de werkvloer of op kantoor. Budgetvriendelijk omdat u onmiddellijk over de kunstwerken beschikt terwijl u slechts een beperkt maandelijks bedrag hoeft te besteden. Op die manier spreidt u uw aankoop over een lange periode en dit zonder intrest. Fiscaal vriendelijk omdat, in tegenstelling tot de aankoop van kunstwerken, de huur van kunst integraal aftrekbaar is, namelijk als kosten gemaakt ter verfraaiing van bedrijfsgebouwen (art. 49 en art. 183 van het wetboek op de inkomstenbelasting).

De kunst die aanwezig is in uw professionele werkomgeving zegt iets over uw bedrijf en over uzelf. Door de juiste keuzes te maken wordt banaliteit en oppervlakkigheid vermeden en profileert u zich op een sterke manier. Daarom werkt het LL Art Center uitsluitend met gereputeerde kunstenaars zodat het accent komt te liggen op inhoud, zonder daarom de decoratie uit het oog te verliezen.

Door een decennialange activiteit in de kunstwereld beschikt het LL Art Center over een degelijke expertise en de beste contacten om u op professionele wijze bij te staan bij de integratie van kunst op de werkvloer en op kantoor. Bij ons kan u steeds rekenen op een persoonlijke en proactieve begeleiding.

Contacteer ons gerust via mail (info@lievelambrecht.be) of telefoon (0032 (0)476 67 30 61) voor meer inlichtingen.

Adres

Oostergemstraat 18
9850 Merendree
Belgium

Blog

 

 

Telefoon

0032(0)9 371 82 21
0032(0)476 67 30 61

Openingsuren tijdens de tentoonstellingen

vrijdag // zaterdag // zondag
14u – 19u
andere dagen of uren op afspraak

 

 

 

 

 

 

 

E-mail

info@lievelambrecht.be

Contactpersonen

Lieve Lambrecht
Marc Campens