“Blij Vers” – literaire conférence

Wanneer?
vrijdag 13 september om 20u00
Waar?
Oostergemstraat 18
9850 Merendree
Belgium
Prijs?
10 € – er wordt een hapje voorzien
Reservatie?
E-mail naar info@lievelambrecht.be

Bent u blij?

Het lijkt een simpele vraag en het zou mooi zijn als iedereen meteen ja zei… Met blije verzen van beroemde dichters wil Erik Burke u alvast trakteren op inspiratie en op vitamines voor volhouders. Want ondanks een vervelende baas, spanningen in huis, enge ziektes en algehele wereldellendeblijft u wel stand houden. En dat mag best met enige blijheid gevierd worden.

In de voorstelling “Blij Vers” serveert Erik Burke op interactieve wijze en met de knipoog een brede waaier aan blije citaten van ondermeer:Simon Carmiggelt, Toon Hermans, Hugo Matthysen, Herman Finkers, Felix Timmermans, Bart Moeyaert en vele vele anderen…

“Blij Vers” is een mix van vrolijke poëzie en verhalen die b(l)ij blijven. Over blijven proberen. Blijven ploeteren. Maar ook blijven lachen en bovenal… blijven liefhebben. Kortom : een ode aan het kunst- en vliegwerk van elke dag!

Kent u Erik BURKE?

Misschien zegt de naam u niet zoveel maar herinnert u zich wel agent Geert uit “Wittekerke” of de kale openbare aanklager in “Deman”.En wie weet hebt u “Odette Toulemonde” gezien, de eerste bioscoopfilm van de Franse succesauteur Eric Emmanuel Schmidt.Hoe dan ook, Erik is een topacteur en een rasechte enthousiaste verteller met k-i-l-o-m-e-t-e-r-s ervaring op de teller.Hij genoot een opleiding aan de Studio Herman Teirlinck waar hij met grote onderscheiding afstudeerde hij als laureaat Toneelspeelkunst.Erik Burke is naast zijn carrière als acteur ook docent, ondermeer aan de Academie voor muziek en woordkunst Deurne.

 Ben je geen zuurpruim en heb je geen schrik om op een vrijdag-de-dertiende de deur uit te gaan, kom dan zeker kijken en luisteren naar “Blij Vers”.. Wij garanderen je dat je met een goed humeur weer huiswaarts zal keren!

 

 

 

Voorbije Evenementen

  • zaterdag 24 augustus om 20u: Nocturne met live band ’56 Slapback
  • vrijdag 28 juni 2019 om 20u: Derek & Renaud versus Spilliaert & Borremans – live optreden
  • vrijdag 17 mei 2019 om 20u: Ulrike Bolenz – interview
  • zaterdag 13 april 2019 om 20u: Omtrent Hugo – ode aan Hugo Claus door Steef Verwee
Adres

Oostergemstraat 18
9850 Merendree
Belgium

 

Telefoon

0032(0)9 371 82 21
0032(0)476 67 30 61

Openingsuren

vrijdag // zaterdag // zondag
14u – 19u
andere dagen of uren op afspraak

 

 

 

 

 

 

E-mail

info@lievelambrecht.be

Contactpersonen

Lieve Lambrecht
Marc Campens