van 20 juni tem 25 juli 2021


Vernissage op zondag 20 juni om 16u00
– inleiding door em.prof.dr. Willem ELIAS


 

Chris RUL

gematerialiseerde levenslijnen


 

 


Naar aanleiding van het verschijnen van de monograe met als titel “gematerialiseerde levenslijnen” biedt deze gelijknamige tentoonstelling een overzicht van het werk van gracus, schilder en beeldhouwer Chris RUL.


 

 

 

 

 

 

 

David DAOUD

le Jardin d’Eden


 


David DAOUD (Libanon, °1970) leeft en werkt in Parijs en Beiroet. De Libanese burgeroorlog, die een grote indruk maakte op zijn jeugd, verplichtte zijn familie om in 1983 te vluchten naar Parijs. Ondanks het feit dat migratie, nostalgie of afwezigheid alomtegenwoordig zijn in gans zijn oeuvre zijn de werken niet weemoedig of depressief maar eerder dromerig en poëtisch. Zijn manier van schilderen is heel expressief en wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijk en zeer herkenbaar kleurgebruik.
Het thema van deze tentoonstelling is Le Paradis d’Eden : “…un monde paradisiaque qui est en danger. Je sublime le dépouillement de la nature pour le rendre intemporel an d’en sortir la
beauté…” dixit David Daoud
David Daoud geniet een internationale erkenning en stelde reeds in heel wat galerijen, musea en culturele centra in Frankrijk en Libanon tentoon.


 

Blijf als eerste op de hoogte van onze volgende tentoonstellingen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Adres

Oostergemstraat 18
9850 Merendree
Belgium

Blog

 

Telefoon

0032(0)9 371 82 21
0032(0)476 67 30 61

Openingsuren

vrijdag // zaterdag // zondag
14u – 19u
andere dagen of uren op afspraak

 

 

 

 

 

 

E-mail

info@lievelambrecht.be

Contactpersonen

Lieve Lambrecht
Marc Campens